Hiburan

Zizan Razak Kongsi Kegembiraan Tak Sangka Dapat Bertemu Dr Zakir Naik Ketika Mengerjakan Umrah Di Bulan Ramadhan.

Zizan Razak Kongsi Kegembiraan Tak Sangka Dapat Bertemu Dr Zakir Naik Ketika Mengerjakan Umrah

Ganjaran pahala bagi orang-irang yang mengerjakan umrah semasa bulan Ramadhan adalah sangat besar. Ramai selebriti yang berkemampuan telah menunaikan ibadah umrah tersebut yang telah dikongsikan gambar-gambar perkembangan mereka sepanjang berada di tanah suci Mekah dan Madinah.

Hari ini Zizan Razak turut berkongsi kegembiraan kerana telah bertemu dengan Dr Zakir Naik di sana dalam instagram beiau

MasyaAllah.. Tak terkata saya harini.. Zizan sentiasa berdoa tuk berjumpa dengan Dr Zakir Naik.. Tapi hari ini di tanah suci ini Allah makbulkan doa zizan.. Allah Maha pendengar.. Sesuatu yang tak di jangka.. Keajaiban pasti berlaku.. Jadi berdoalah.. Usahalah.. Dengan izin Dia pasti berlaku.

Gambar dan Biodata Penuh Zizan Razak. Mohd Razizan Abdul Razak atau lebih dikenali sebagai Zizan Razak anak kelahiran Terengganu merupakan seorang pelawak, pengacara, pelakon, penyanyi dan duta Malaysia.

Zizan Razak merupakan anak bongsu daripada dua beradik. Beliau naib juara Raja Lawak musim pertama, malahan ketika awal kemunculannya beliau dipanggil sebagai Zizan Raja Lawak.

Biodata Penuh Zizan Razak
Nama Penuh : Mohd Razizan Abdul Razak
Nama Samaran : Zizan Razak atau Zizan Raja Lawak
Tarikh Lahir : 15 April 1984Umur : 32 tahun (2016)
Tempat Lahir : Dungun, Terengganu